Enzo´s MH

Den 24 september 2011 – när jag var 14 månader – var det  dags för MH-beskrivning!  Jag och några  av mina kullsyskon samlades i mina gamla hemtrakter Luleå med våra människor.  Det var första gången för husse. Man tror ju man vet hur de skall reagera, men man vet ju aldrig…  Det skulle bli intressant att se hur husse klarade detta 😉 Det kanske tar en stund att ladda ner filmerna – men det är värt att vänta; det är en snygg hund med också!

Beskrivare var  Mia Fredriksson.

******************************

1 kontakt   Här blev det 4 poäng rakt igenom på Hälsning, Samarbete, Hantering och Leklust, och 3:or på Gripande och Dragkamp.

2 Haren – första racet 4 på Förföljande och 2 på Gripande

3 Haren – andra ”racet” 1:or på båda här – en ganska kort film..! Man är ju snabblärd!

4 Aktivitet Här fick vi en 4:a. En ganska inaktiv film – försök hålla er vakna…

5 Avståndsleken 4:or på Intresse och Nyfikenhet, 3:or på Leklust och Samarbete och en liten 1:a på Hot/Aggression. Det här var en kul kille!

6 Dumpe 3:or på Rädsla och Kvarstående rädsla, 1:or på Hot/agg., Nyfikenhet och Kvarstående intresse. Inte alls lika kul som förra grejen, men man är ju fena på att hålla masken…

7 Skramlet Tja, vad ska man säga? Ungefär som förra rundan; 3:or på Rädsla och Kvarstående rädsla, 2:a på Nyfikenhet och 1 på Kvarstående intresse.

8 Spökena Här verkade det i alla fall som om det skulle kunna bli lite mer kul action! I alla fall i början – men de visade sig ta en evinnerlig tid på sig att komma fram..! 1:or på Hot/agg. och Rädsla, 2:a på Kontroll och 4 på Nyfikenhet.

9 Andra leken och skott Nä, nu börjar jag bli trött… 5 poäng på Leklust och 4 på Gripande. Testfunktionärerna bedömde att jag inte skulle trivas så bra med för mycket skjutande, så de valde att inte fyra av det sista skottet. En 5:a därmed.

*********************

På det hela taget, så blev det nog som förväntat. Ännu ett äventyr avklarat!   Vi hade en jättetrevlig helg, med trivsamma ”kullvänner”och fint ordnat med övernattning och mat, av uppfödaren Josefina Sundquist.

Åsså fick jag träffa Stimma igen..! Jag blev lite kär och galen, faktiskt!

 

 

 

 

 

 

 

En kommentar till Enzo´s MH

  1. Josefina skriver:

    Du var så duktig Enzo, och husse me! Han är ganska lättlärd ändå 😀

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *